Leylani's bron: 

praktijk voor levenskwaliteit


Traject FOCUS op DESIGN

november-december 2022

Het traject FOCUS op DESIGN is voor jou wanneer je JA antwoordt op 1 van volgende vragen:

Wil je ontdekken hoe jij energetisch in elkaar zit?

Wil jij jouw authentieke zelf ontdekken?

Wil je jezelf bevrijden van people pleasen en conditioneringen?

Wil je meer voeling krijgen met je intuïtie?

Wil je die intuïtie meer ruimte geven?

Wil jij het leven leiden dat echt klopt voor jou?

Dan is het traject 'FOCUS OP ENERGETISCHE BLAUWDRUK' wat jij nodig hebt:

 • We gaan op ontdekkingstocht naar jouw Human Design.
 • We gebruiken de natuur als omgeving om alle afleiding los te laten.
 • Daarnaast maken we gebruik van de natuur als spiegel voor jouw onderbewuste.
 • Tot slot gaan we ook zakken in ons lijf en ruimte maken voor jouw talenten.

Dus...


Wil jij opnieuw contact maken met je natuurlijke talenten? thuiskomen in herkenning en acceptatie?

Wil jij meer balans te geven door je talenten bewust in te zetten?

Wil jij de beweging creëren die jij wil in jouw leven?

Wil jij loslaten 'wat je hoort te doen'?

Wil jij stoppen met te focussen op wat je niet goed kan?

Wil jij jouw talenten laten groeien om zo ook je omgeving te voeden?

Wil jij naast inzichten ook belichaamd ervaren welke beweging er nodig is in je leven?

Wil jij direct energetische shifts ervaren?


Dan is dit traject voor jou want je zal het gemak ervaren van het focussen op je energetische blauwdruk in de natuur met de kracht van het onderbewuste.

De impact van werken met het onderbewuste.

Merk je dat je er maar niet in slaagt om je leven zo vorm te geven zoals jij dat verlangt? Dan is de kans groot dat je automatisch reacties je onbewust tegenhouden om je ten volle te ontwikkelen en het leven te leiden dat past bij wie je echt bent.


Ons onderbewuste regelt 95% van ons functioneren. Het staat in voor alle lichaamsprocessen zoals ademhalen, je spijsvertering etc. Daarnaast regelt het je automatische reacties zoals je stressrespons maar ook gedrag dat je aangeleerd hebt. Je kan hierbij slechts voor 5% van je gedrag bewust kiezen.


Het onderbewuste werkt trouwens miljoenen keren sneller van je bewuste mind. Dit maakt dat je veel sneller impact kan maken. Wil je dus meer impact op je leven, dan is het belangrijk om ook je onderbewuste in te schakelen om jou te ondersteunen in het bereiken wat je wil.De natuur als spiegel van je onderbewuste

Door je onderbewuste te projecteren op een stukje natuur, krijg je rechtstreekse toegang tot je onderbewuste via associaties, gevoelens en andere impulsen die in jou wakker worden. Je kan dit vergelijken met wat therapeuten doen door je een inktvlek te laten zien om zicht te krijgen op wat er allemaal in je onderbewuste speelt.


Daarnaast kan je het stukje natuur waar jij jouw onderbewuste op projecteert, gaan verkennen. Zo krijg je een heleboel meer informatie dan wanneer je in je hoofd blijft zitten. Op deze manier kom je dus ook uit je tunnelvisie en vergroot je perspectief op de situatie waarin je vastzit.


Door je impulsen te volgen in zo een oefening onder mijn begeleiding, kan je makkelijk beweging creëren en energetische shifts ervaren.
Zo easy. Ik schrijf me in.

Dit zeggen klanten over werken in de natuur:

Agna 34j:

Ik vond het heel moeilijk om mijn RUST te nemen. 

Er was altijd wel iemand die iets van mij wou of iets dat ik dringend moest doen. Door natuurcoaching voel ik meer en meer dat ik mezelf toesta om grenzen te trekken en dat ik me daar ok bij voel. Het schuldgevoel dat ik hier vroeger bij had en het oordeel over mezelf, krijgt geen gehoor meer.

Ik voel dat ik volgens mijn eigen tempo mag leven. Dat ik authentieker ben door echt mijn grenzen aan te geven tot in het kleinste detail.


Conny 40j: 

Ik wou graag meer beslissen vanuit de verbinding tussen mijn buik en mijn HART. Ik verlangde al een hele tijd om niet meer alles alleen te doen. 


Tijdens de sessie werd duidelijk dat ik mezelf in de wegstond. Ik blokte onbewust de hulp en ondersteuning af die ik eigenlijk verlangde. Het werd zichtbaar dat ik een muur had opgetrokken om mezelf te beschermen en dat ik die mij nu meer belemmerde dan ondersteunde. Ik heb dan ook letterlijk een stap opzij gezet tijdens mijn oefening om energetisch ruimte te maken voor anderen in mijn leven.

Sinds de workshop zijn er heel wat puzzelstukjes op hun plek gevallen!Dit klinkt geweldig. Ik wil een telefoongesprek van 30 minuten.

Praktisch:

TRAJECT FOCUS OP TALENT

Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

5 sessies van 1u:

 • 1 talentenwandeling waarin we minimaal 5 van jouw talenten ontdekken
 • 1 rapport met de talenten die we ontdekten
 • 4 sessies waarin we meer ruimte maken voor (balans in) je talenten via opstellingen in de natuur die een impact maken op je onderbewuste programmering.


slechts 4 plekjes beschikbaar voor november-december 2022

investering: 575 euro

Wil jij het gemak, de snelheid en de kracht van verbinden met je onderbewuste in de natuur ervaren en meer ruimte creëren voor je talenten?


Meld je hier aan voor een telefoongesprek

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel, moeder van twee prachtige zonen van 8j en 4j. Ik hou van persoonlijke groei, de natuur en dansen. Samen met mijn partner leef ik in het prachtige Tielt-Winge.


Ik ontdekte het werken met talenten volgens Luk Dewulf in 2013. Ik gaf toen de workshop 'Ontdek je talent' bij mijn werkgever. Meer en meer leerde ik mijn eigen handleiding ook kennen. Ondertussen geniet ik ook al meer dan een jaar van de ondersteuning van Katrien Van Campenhout in het ontrafelen van mijn talenten en volgde ik de opleiding 'Word een pro in talenten spotten'. 


De kennis van mijn talenten alleen was echter onvoldoende omdat mijn talenten volledig uit balans waren. Een aantal talenten gingen snel in overdrive, andere talenten waren ondergesneeuwd en kregen geen aandacht waardoor ik ofwel hyperactief was of me uitgeput voelde. 


Ik ontdekte hoe gemakkelijk het was om via de natuur toegang te krijgen tot mijn eigen onderbewuste en hoe snel ik resultaten boekte nu ik ook die andere 95% van mijn (onderbewuste) mogelijkheden kon inzetten om mijn stressbalans te vergroten.


Hierdoor ben ik zelf geëvolueerd van een onzekere people pleaser naar een krachtige en intuïtieve vrouw. Ik weet steeds beter wat bij mijn past en wat ik zelf belangrijk vind. Uitdagingen op mijn pad, pak ik met gemak aan en ik wil jou laten meegenieten van mijn opgebouwde expertise zodat jij ook die doorbraken mag ervaren waar je naar verlangt.


F.A.Q.

Wat breng ik mee?

 • Een schriftje om in te noteren indien je dat wenst.
 • Kledij aangepast aan het weer (bij zon of wat natter weer).
 • Zonnecrème en/of muggenmelk indien nodig.
 • Plastic zak om eventueel op de zitten als we op verplaatsing in de buurt gaan.
 • Wat bij regenweer?
 • Bij regenweer gaan we met aangepaste kledij op pad of coach ik jou in mijn praktijkruimte
 • Hoe betaal ik?
 • Je kan 575 euro overschrijven op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + Focus op talent.

Wat als ik nog een andere vraag heb?

 • Je kan me mailen op [email protected] 
 • Je kan me bellen via telefoon op 0479/700408 (ook Whatsapp)

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

 • Dat kan zeker. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je gegevens, dan bezorg ik de factuur.

Schrijf je hier in.