Leylani's bron: 

praktijk voor levenskwaliteit


Samen op weg naar je natuurlijke flow met:

Over Leylani's Bron

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel. Samen met mijn partner en onze 2 zoontjes woon ik in Tielt-Winge waar ook mijn praktijkruimte zich bevindt.


Ik hou van dansen en zingen, wandelen en bosbaden.

 Mijn nieuwste passie is permacultuur.


Doorheen mijn leven kregen de thema’s stress en relaxatie een steeds prominentere rol, eerst in mijn vrije tijd en daarna ook meer en meer in mijn professionele leven.
Mijn Achtergrond

Mijn eerste stappen in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming, startten bij yoga, shiatsu-massage en meditatie. Het was ook tijdens een meditatie dat ik de naam Leylani ontving die 'hemelse bloem'  betekent in het Hawaïaans. 


Later ontdekte ik de kracht van transformatie-coaching en natuurcoaching. Als kers op de taart behaalde ik mijn certificaat als holistisch coach bij centrum GEA. Dit hele traject stelde me in staat om te luisteren naar wat mijn lichaam mij vertelde en mijn gouden kooi achter mij te laten.


Zo werd uiteindelijk ook mijn praktijk ‘Leylani's Bron’ geboren, waar ik in alle vrijheid mijn talenten in de wereld kan zettenMeer info:

Mijn opleidingen

Over transformatie- coaching

Tijdens de transformatie-coaching maak ik vooral gebruik van Live The Connection. Het is een zeer krachtige manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Ze is bovendien wetenschappelijk onderbouwd met inzichten uit de neurobiologie, kwantumfysica en epigenetica.


Waar andere methodes soms blijven hangen bij symptomen of aan nauwkeurigheid missen, ben je met ‘Live The Connection’ in staat om precies naar de oorsprong van je problemen te gaan.


Met de snelheid van het onderbewuste (zo snel als een computer) bekom je diepgaande en permanente veranderingen in je leven. 


Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid


Via spiertesten leidt je eigen 'onderbewuste' de coaching-sessies. Dit maakt dat het Live The Connection ethisch zeer correct werkt. Ik ondersteun je als coach met al mijn kennis terwijl jij met je onderbewuste de richting bepaalt. Dit geeft heldere grenzen en een veilige setting.